Keresés

Rólunk

Kik vagyunk mi?

Hadd mutatkozzak be: Kozmáné Vadász Viktória vagyok, 1977-ben születtem Székesfehérváron, a gyermekkoromat pedig Abán töltöttem. Az egyetemen településmérnök diplomát szereztem, ezután pedig 15 évig közigazgatásban dolgoztam, azon belül is vidékfejlesztéssel foglalkoztam. Ezen kívül három gyermek (vagyis inkább felnőtt – Sára, Regő és Kende) büszke édesanyja vagyok. Hobbim és szenvedélyem a lakásfelújítás és a vidékfejlesztés, ami a karrieremben is megmutatkozik.

2009 óta vagyok vállalkozó, férjemmel, Gáborral pedig 2011 óta élünk Zalában. Az itteni festői, dombos vidék szinte azonnal belopta magát a szívünkbe, és már az első perctől fogva éreztük: hazajöttünk. 

Ahogy a személyes mottóm is tartja: “Légy ott Zalában.”

Az Asztalosfabrikot férjem, Gábor alapította meg, miután 17 évet eltöltött a Magyar Honvédség kötelékében. Ő volt kettőnk közül az, aki először találkozott és festett az Annie Sloan Chalk Painttel, ami annyira bevált, hogy 2016 óta hivatalos Annie Sloan bútorfesték forgalmazóvá váltunk.

Ki Annie Sloan?

Annie Sloan – a név, ami a bútorfestékeinken szerepel, azonban Annie Sloan egy létező személy.

Minden 1990-ben kezdődött, amikor Annie képtelen volt megtalálni az igényeinek megfelelő festékeket, és úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az irányítást: így született meg a forradalmi Chalk Paint.

Annie Sloan új festéke futótűzként terjedt el a világban.

Mint bútorfestő, feltaláló és üzletasszony, vitathatatlan, hogy Annie Sloan beírta magát a képzőművészet történelmébe. Festékei egyszerűen használhatóak, tartósak és praktikusak, így mindenki számára élménnyé varázsolják a bútorfestés folyamatát.